Ohjeita

Ladatessasi lippuja olemassa olevaan KeyCardiin, voit valita alkamispäiväksi vaikka tämän päivän. Kun olet suorittanut maksun ja palannut myyjän palveluun, voit suksia saman tien portille. 
Voit ostaa lippuja ladattavaksi enintään 30 arkipäivää aikaisemmin
KeyCardin koodin löydät kortin TAKAA pystystä: numerosarja on muotoa esim. 30-1614 7256 7364 0775 3-8. Syötä koko numerosarja, joko väleillä tai ilman. Koodissa ei ole aakkosia EIKÄ sen edessä ole tekstiä SKIDATA.

HUOM!
* 8-, 14-, 25- ja 18-alkuiset KeyCardit eivät valitettavasti toimi

Jotta tieto maksusta välittyisi hiihtokeskukseen, on maksun jälkeen palattava hissilippukauppaan.
Hissiliput toimivat vasta kun olet palannut näytölle, joka ilmoittaa tapahtuman onnistumisesta ja josta voit tulostaa tositteen maksusta.
Mikäli maksun suoritettuasi et pääse palaamaan hissilippukauppaan, ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostilla vuokraamo(at)suomutunturi.fi tai puhelimella 0207 199 110 arkisin. Sähköpostiin vastaamme vuorokauden kuluessa.

Kaupan ehdot

1) Internetistä voit ostaa lipun kaikkien hiihtokeskusten KeyCard-älykorteille.
2) Voit myös ostaa pelkän KeyCard-älykortin, tai kortin ja siihen hissilippuja. Tällöin kortti toimitetaan antamaasi osoitteeseen. Toimitusaika on noin viikko, huomioi tämä alkamispäivää antaessasi.
3) Muut ehdot. Netistä ostettuja lippuja koskevat samat ehdot kuin lipunmyyntipisteestä ostettuja lippuja:
* hissiliput ovat henkilökohtaisia
* väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti
* jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan

Hintaan vaikuttavat kuvalliset henkilöllisyystodistukset on vaadittaessa esitettävä kausilipun loppuaktivoinnin yhteydessä.
Hissiliput ovat henkilökohtaisia
Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti
Jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan
Jos tiedot ovat oikein, saat valitsemiesi lippujen hinnat ja voit halutessasi palata muuttamaan niitä tai edetä maksutietojen syöttöön.
Jos tiedoissa on virheitä, saat siitä ilmoituksen ja voit korjata virheelliset tiedot.

5) Maksutavat
Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä jollain seuraavista: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Visa tai MasterCard.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lisätietoja:
  • Suomu-Rinteet Oy
  • puh 0207 199 110
  • sähköposti vuokraamo@suomutunturi.fi
  • Kotakuja 1, 98720 Kemijärvi
Käytössä olevat maksutavat
© Nordic Ski Pass. Kaikki oikeudet pidätetään. Ystävällisesti.